Kumppanini

Kiitän suuresti kaikkia jo mukana olevia tukijoita ja kannustajia. Voit lukea lisää yhteistyökumppaneistani tällä sivulla, pääset lukemaan lisää yrityksestä klikkaamalla logoa.

Jos haluat liittyä joukkoon.

Ota yhteyttä

Allergia- ja Sisäilma-apu oy tarjoaa monenlaista apua sisäilman parantamiseen ja hengitysilman epäpuhtauksien suodattamiseen.

Aloitin yhteistyön Allergia- ja Sisäilma-apu Oy:n kanssa loppuvuodesta 2016. Minulla on käytössäni mm. ilmankostutin, raitisilmaventtiilin allergiasuodatin, ilmanpuhdistin, WellO2 hengityksen hyvinvointilaite ja hengitysmaski. Nämä auttavat minua pitämään keuhkoni mahdollisimman hyvässä kunnossa ja lisäämään laadukkaita treeni- ja kilpailupäiviä.

Täältä voit lukea lisää miten sisäilmaa  on parannettu kotonani. 

Costo on vuonna 2006 kolmen suomalaisen suunnittelijan perustama yritys, joka tekee kierrätysmateriaaleista ajatonta designia – hattuja, reppuja ja asusteita. Costo tunnetaan korkeasta laadusta, ekologisuudesta ja uniikista tyylistä. Costo valmistaa tuotteensa samalla tinkimättömyydellä kuin itse harjoittelen – lisäksi he huomioivat tuotannossaan kestävän kehityksen.

 

Voit tutustua Costoon tarkemmin www.costo.fi

Sportlife Nutrition tarjoaa loistavia urheiluravinteita sekä
huippu-urheilijoille että kaikille kuntoilijoille. Itse käytän Recovery+
palautusjuomaa, jotta palautuminen alkaa heti treenin loputtua.
Palautusjuoma on helppo käyttää ja maut ovat erinomaisia. Omat
suosikkimakuni ovat suklaa ja raakasuklaa.

Lisätietoja tästä.

Karusoma on helsinkiläinen yhden miehen taideyritys, joka tekee uniikkeja maalauksia studiollaan Urheilukadulla. Aloitimme yhteistyön Karusoman omistajan Villen kanssa vuonna 2014. Kotiin on aina mukava palata kisoista ja leireiltä, kun seinää koristaa oma Karusoma-taideteos.

 

Kun tarvitset kotiin tai konttorille kaunista katseltavaa, jotain mitä kenelläkään muulla ei ole, mutta josta ei silti tarvitse maksaa itseään kipeäksi, niin Karusoma on loistava valinta.

Lisätietoja tästä.

Eko-Aims Oy on toiminut yhteistyökumppaninani monen vuoden ajan. Tämä suomalainen perheyritys valmistaa Ecoaims laser-aseita ja -tauluja, joita käytetään Laser Run:ssa. Eko-Aims:ltä saan aina käyttööni markkinoiden parhaan laser-aseen, jolla teen kilpailuissa loistavia Laser Run -suorituksia.

Lisätietoja tästä.

Pure Waste mittaa tuottavuutta planeettamme hyvinvoinnilla. Tekstiiliteollisuus – erityisesti puuvillan tuottaminen kuluttaa luonnonvaroja ja huomattavan määrän vettä. Puuvilla on eniten käytetty, mutta huonoiten uudelleenkäytetty materiaali. Sen sijaan että tuotettaisiin uutta raakamateriaalia, Pure Waste kierrättää tekstiilijätteestä uusia tuotteita. Näin toimimalla yksi Pure Waste T-paita säästää 2700 litraa vettä. On hienoa olla mukana muuttamassa maailmaa Pure Wasten kanssa T-paita kerrallaan. 

Voit tutustua Pure Wasteen tarkemmin www.purewastetextiles.com ja sen tuotevalikoimaan www.purewaste.org

New Balance on erityisesti laadukkaista juoksu- ja lifestyle-kengistä tunnettu USA:n Bostonista kotoisin oleva tuotemerkki.


New Balance kehittää jatkuvasti uusia innovaatiota juoksu- ja treenikenkiin, joista uusimpia ovat Fresh Foam ja Vazee.

Olen juossut New Balanceilla jo monta vuotta ja ne ovat loistavat.

Lisätietoja tästä.

Copyright EeBe 2019