Huoneeni

 

BEURER LB50 HÖYRYSTÄVÄ ILMANKOSTUTIN

Minulla on käytössä Beurer LB50 höyrystävä ilmankostutin. Laite pitää hiljaista ääntä, joten sitä on miellyttävä käyttää.

Käytössäni oleva ilmankostutin on höyrystävä, jollaisia mm. Allergia- ja astmaliitto suosittelee. Sisäilman kostutusta tarvitaan talvella kun ulkoilma on kuivaa ja sisätiloja lämmitetään voimakkaasti. Kuiva huoneilma aiheuttaa mm. ihon ja hengitysteiden kuivumista ja lisää ilman pölyisyyttä. Kosteus sitoo pölyä ilmasta ja pitää limakalvot kunnossa. 

 

Sisäilmaa on hyvä alkaa kostuttamaan kun ilman suhteellinen kosteus laskee alle 30%. Ilmaa ei saa kuitenkaan kostuttaa liikaa, eikä suhteellinen kosteus saisi talvella nousta yli 45%. Tämän takia minulla on käytössäni myös Beurer kosteusmittari, josta voin helposti seurata ilmankosteutta.

Lue lisää täältä.

Kotona tulee vietettyä vuorokaudesta eniten tunteja. Tämän takia on tärkeää, että ilmanlaatu on paras mahdollinen. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on mahdollistanut minulle parhaan mahdollisen ilmanlaadun. Kerron tällä sivulla enemmän mitä laiteitta minulla on käytössäni ja miksi. 

LIGHTAIR IONFLOW 50 SKY ILMANPUHDISTIN

LightAirin positiivisesti varautunut pölynkerääjä vetää negatiivisen varauksen saaneet hiukkaset itseensä kuin magneetti.

Kun pölynkerääjä likaantuu se pestään, eikä LightAiriin tarvitse koskaan vaihtaa suodattimia. Huoneen hengitysilma pysyy aina puhtaana ja lisäksi entistä raikkaampana, sillä sisäilmassa on normaalisti liian vähän negatiivisia ioneja.

LightAir on todella hiljainen ilmanpuhdistin, sillä sen toimintaa ei kuule läheltäkään, joten sitä voi loistavasti käyttää myös makuuhuoneessa.

 

Lue lisää täältä.

WellO2  HENGITYSTEIDEN HYVINVOINTIIN

WellO2  on loistava uusi suomalainen innovaatio, se avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Käytän laitetta lähes päivittäin, sillä siinä yhdistyvät hengitysteiden huolto ja hengityslihasten vahvistus. 

Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu (EP Patent No. 2708260) ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.

Lue lisää täältä.

BEURER LB12 MINI-ILMANKOSTUTIN

Vuodessa tulee paljon matkapäiviä kilpailumatkoilla ja leireillä. Myös reissussa on tärkeää, että ilmankosteus on optimaalinen. Usein hotelleissa on myös ilmastointi, joka kuivattaa ilmaa. Beurer mini-ilmankostutuin on pienikokoinen ja kevyt ja se on kätevä ottaa mukaan. Ilmankostuttimen vesisäiliönä toimii normaali 0,5 litran vesipullo. Mini-ilmankostutinta voi käyttää myös esimerkiksi työpaikalla työpöydällä kosteuttamassa kuivaa ilmaa.

Lue lisää täältä.

BEURER FS50 -HÖYRYHENGITYSLAITE

Höyryhengityslaite avulla saat hengitysteitä avattua. Flunssan aikana höyryhengitys irrottaa tehokkaasti limaa ja helpottaa tukalaa oloa. Laitetta voi käyttää myös kasvosaunana.

Lue lisää täältä.

Copyright EeBe 2019